©2003 Kåre Sjölander and Jonas Beskow
Introduction Download Documentation Links Forum
WaveSurfer user forum

FAQ  FAQ
Search  Search
Memberlist  Memberlist
Register  Register
Profile  Profile
Login  Login

transcription pane and boundary lines

 
Post new topic   Reply to topic    www.speech.kth.se/wavesurfer Forum Index -> WaveSurfer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ek



Joined: 05 Sep 2002
Posts: 30
Location: Portland OR

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 6:47 pm    Post subject: transcription pane and boundary lines Reply with quote

I have a problem when I load wavesurfer with a certain configuration with transcription panes. On first load I am unable to edit the transcription and I don't see the boundary lines that are extended into other panes. The problem is solved by zooming in or out. Has anybody else encountered this? I am currently using Wavesurfer 1.6.2 on RH Linux 7.3

Esther
Back to top
View users profile Send private message Send email Visit posters website
dzach



Joined: 03 Jul 2003
Posts: 41
Location: Athens, Greece

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

Yes

I have the same problem. I think it's because when there is no sound object loaded, wavesurfer does not have a value for the time scale, and does not calculate one, unless you load a sound. Even then, if your label file extends beyond the limit of the sound object, you get labels hidden in the ... future, i.e. outside the right edge of the window.
_________________
Dimitrios
Back to top
View users profile Send private message Send email Visit posters website
ek



Joined: 05 Sep 2002
Posts: 30
Location: Portland OR

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

I do load it with a sound, but maybe the labels extend beyond the limit, I'm not sure.

Esther
Back to top
View users profile Send private message Send email Visit posters website
dzach



Joined: 03 Jul 2003
Posts: 41
Location: Athens, Greece

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

To see if this is the case, try recording a long sound, while keeping the same labels loaded. In my case, if the sound is longer than the labels length, the labels appear at their correct positions.
_________________
Dimitrios
Back to top
View users profile Send private message Send email Visit posters website
kare



Joined: 16 Aug 2002
Posts: 371
Location: KTH, Centre for Speech Technology

PostPosted: Fri Mar 12, 2004 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

I definitely recognice the problem, can't seem to reproduce it right now, though. Once I manage to do this I'll have a look at it.

Kåre
Back to top
View users profile Send private message Visit posters website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.speech.kth.se/wavesurfer Forum Index -> WaveSurfer All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB 2.0.1 © 2001, 2002 phpBB Group